Çağrı Merkezi: 0 532 612 21 11

3 adet L. plantarum Probiotic - Kampanya

220,00 TL
540,00 TL
%59 İNDİRİM

Lactobacillus plantarum Probiotic Helps maintain gastrointestinal balance Supports bowel regularity Supports digestion and may aid micronutrient absorption

Stok Kodu SWA016 - Kampanya
Marka SWANSON
Stok Durumu Stoklarımızda
Gönderim Kargo Bedava
Tahmini Kargo Süresi 1-2 gün
Net Miktar 30 Bitkisel Kapsül
SKT 02 / 2021
Ürün Açıklaması

30 Bitkisel Kapsül  10 Milyar CFU

Porsiyon Bilgileri:

• Porsiyon Boyutu: 1 kapsül

• Porsiyon Başına 10 Milyar CFU

• Kutu Başına 30 Porsiyon

• DRcaps ™ Boyutu: 1

 

Diğer bileşenler: Hipromelloz (bitkisel kapsül), mikrokristalin selüloz (bitki lifi), pirinç özü karışımı, silika.

Önerilen Kullanım: Bir gıda takviyesi olarak, günde bir kez bir vejeteryan kapsülü su ile alın.

DRCAPS® ve DRCAPS® ve Design, lisanslı tescilli ticari markalardır.

UYARI: Yalnızca yetişkinler içindir. Hamileyseniz veya emziriyorsanız, ilaç kullanıyorsanız veya tıbbi bir durumunuz varsa, bunu veya herhangi bir ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın.

Ambalaj kırıksa kullanmayın. Serin, kuru bir yerde saklayın.

 

PROBİYOTİK NEDİR?

Probiyotikler, sindirim sistemimizde belirli sayıda bulunan ve sindirim sistemi sağlığımız için faydaları olan canlı mikroorganizmalara verilen genel bir isimdir. Probiyotikler, tüketen bireyin barsaklarında bulunan bakterilerin sayıca dengesini sağlayarak, özellikle barsak sağlığı başta olmak üzere genel sağlığı olumlu etkileyen canlı topluluğudur.

PROBİYOTİKLERİN SAĞLIĞA OLAN OLUMLU ETKİLERİ NELERDİR?

Başta barsak sağlığına olmak üzere bütün sindirim sistemi üzerinde olumlu etkilere sahiptir. Sindirim sisteminde yarattığı olumlu etki ile genel sağlığı da geliştirir. Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Laktoz intoleransı olan bireylerde görülen şişkinlik, karın ağrısı ve ishal gibi sorunların azalmasını sağlar. Barsak pH’ını etkileyerek ve zararlı bakterilere karşı güçlü bir koruma sağlayarak, bazı kanser türlerine yakalanma riskini azaltabilir. Bu etkisi ile ilgili araştırmalar devam etmektedir. Yapılan bazı araştırmalarda bazı karaciğer hastalıklarında olumlu etkiler gösterebileceği belirtilmiştir.

REFERANSLAR

1)FAO (Besin ve Tarım Organizasyonu) /WHO (Dünya Sağlık Örgütü) (2002) Guideless for the evaluation of probiotics in food

2)NICUS Probiotics and Prebiotics, Stellenbosh

 

 

 

Yorumlar
Yorum Yap